Rusta och matcha

Rusta och matcha

Målet med Rusta och matcha är att du med stöd från oss ska komma till arbete eller utbildning på kortast möjliga tid. Hos oss får du vara spontan och helt dig själv, även om du inte riktigt vet vad du vill eller vart du ska. Vi ser dig, lyssnar och börjar där du är.

Tjänsten Rusta och matcha levererar vi på uppdrag av Arbetsförmedlingen.

  • Fokus är din situation, dina behov och dina mål.
  • Personligt bemötande och engagerade handledare.
  • Kontakt med arbetsgivare som vill anställa.

När du söker jobb får du stöd i dina kontakter med arbetsgivare, hjälp att uppdatera dina ansökningshandlingar och en chans att öva inför intervjuer. Vi har stor erfarenhet av jobbsök, praktik och matchning. Våra företagskontakter är goda och genom att komma till oss kan vi matcha ut dig till jobb som inte ens funnits i någon platsbank. Om du funderar på att studera finns vår studie- och yrkesvägledare, som hjälper dig att hitta och ansöka till rätt utbildning.

När du kommer till oss får du träffa en av våra erfarna handledare (jobbcoacher) som inspirerar och stöttar dig ut i arbete eller studier. Inledningsvis går du och din handledare igenom vad du vill och kan. Utifrån det gör ni en planering som följs upp minst varannan vecka. Det är möjligt att ha vissa samtal digitalt. Du är unik och i samtal utgår vi från din situation, dina behov och dina mål.

Genom att du får tillgång till vår stora kunskap om arbetsmarknaden, olika branscher och yrken kan du få stöd i att matcha dina personliga egenskaper, behov och mål mot ett yrke eller en utbildning. Vi har stor erfarenhet av studie- och yrkesvägledning.

Vägen till ett jobb går ofta genom kontakter eller via en praktikplats. Vi är vana att arbeta tillsammans med de lokala företagen och har ett stort nätverk.

Varmt välkommen att besöka oss! Vi tar emot dig som är intresserad av vår verksamhet, svarar på frågor och visar runt i våra lokaler. Ingen föranmälan behövs.

Västerås – måndag till torsdag kl. 8:00-12.00
Hallstahammar – måndag till torsdag kl. 9:00-13.00
Köping – måndag till torsdag kl. 8:00-12.00

Vi erbjuder Rusta och matcha i Västerås, Hallstahammar och Köping.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Ulrika Lindberg, 070-76 30 586
ulrika.lindberg@kunskapscompaniet.se

Dela den här sidan: