Coachning och arbete

Söker du jobb och är inskriven på Arbetsförmedlingen erbjuder vi arbetsmarknadsutbildningar och program som tar dig vidare från arbetslöshet till arbete eller studier.

Målen varierar mellan de olika programmen och utbildningarna och det är alltid Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt till en insats.

Kontakta Arbetsförmedlingen på https://arbetsformedlingen.se/ eller ring 0771-416 416.

  • Dina mål är våra mål!
  • Personligt bemötande och engagerade handledare.
  • Program som snabbt leder ut i arbete eller studier.

Stöd och matchning genom Arbetsförmedlingen

Stöd och matchning

Stöd och matchning

  • Arbetsmarknadsprogram

Vill du öka dina chanser att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dig? Hos oss får du vara spontan och helt dig själv, även om du inte riktigt vet vad du vill eller vart du ska. Vi ser dig, lyssnar och börjar där du är.

Omställningsförsäkring  TSL

Omställningsförsäkring TSL

  • Arbetsmarknadsprogram

Vi kan hjälpa dig att ställa om efter en uppsägning. Det kan bland annat handla om en hel utbildning, enstaka kurser eller coachning. Genom Trygghetsfonden TSL har arbetare, som blivit uppsagda från arbetsplats med kollektivavtal inom LO-kollektivet, möjlighet att få utbildning och coachning. På uppdrag skapar vi också utbildningar till företag och olika trygghetsfonder. Vi ...

Yrkesutbildningar genom Arbetsförmedlingen

Yrkesförare - taxi

Yrkesförare – taxi

  • Arbetsmarknadsutbildning

Snabb och anpassad utbildning efter taxibranschens krav samt de regler som gäller i Europa. Rikttid på endast 32 dagar, börja sedan jobba direkt. Taxiförare är ett serviceyrke där man träffar många människor.

Yrkesförare - buss

Yrkesförare – buss

  • Arbetsmarknadsutbildning
  • Komvux

Bussförare är ett serviceyrke där du möter människor oavsett om du arbetar inom lokal, regional eller beställningstrafiken. Behörighet D och yrkeskompetensbevis (YKB) ingår. Efter utbildningen är du direkt anställningsbar.

Dela den här sidan: