För arbetsgivare

Söker du personal?

Vi kan hjälpa dig hitta din verksamhets nästa stjärna. Vi har genom våra olika verksamheter kontakt med många arbetssökande som letar jobb och vi har stor erfarenhet av att matcha arbetssökande till rätt arbete.

 

Behöver du en anpassad utbildning?

Behöver din personal eller du en fortbildning kan vi skapa en anpassad utbildning till dig. Vi erbjuder utbildningar inom en rad områden och kan utbilda både på grundläggande och avancerad nivå som passar deltagarna.

Utbildningarna kan genomföras hos oss, i våra lokaler, eller på plats hos dig som kund. Om kursen hålls hos er innebär det att vi kan utbilda i er egen miljö och utifrån din verksamhets förutsättningar. Utbildningstiderna kan vara flexibla för att passa in i er verksamhet. Lösningen tar vi fram tillsammans utifrån era önskemål.

En utbildning som är anpassad till aktuell situation upplevs som mer värdefull och ger oftast ett bättre resultat.

 

Kan du ta emot en byggpraktikant?

Många av våra utbildningar bedrivs som ”lärlingsutbildning” genom att eleverna är på en byggarbetsplats 4 dagar per vecka och 1 dag teori. Det finns många fördelar med att ta emot en lärling från Kunskapscompaniet. Ditt företag har möjlighet att utvecklas i samverkan med oss. Du får direkt kontakt med elever som kan bli framtida anställda, redan under deras studietid. Du får vara med och forma och utveckla en framtida arbetskraft. Tar du emot lärlingar får du en ekonomisk ersättning för arbetet. Du kan även läsa mer om detta på Skolverkets hemsida.

Är du intresserad av att samarbete med oss? Kontakta mig!

Mikael Torkeli, 076-337 09 22
mikael.torkeli@kunskapscompaniet.se

Dela den här sidan: