Information med anledning av coronaviruset

Regeringen har beslutat att Sveriges gymnasieskolor skall övergå till fjärr- eller distansundervisning fr o m 7 december t o m 6 januari 2021. Syftet är att åstadkomma en bromsande effekt på smittspridningen som nu är på en alltför hög nivå och med ett högt tryck på sjukvården.

Undantag: Gymnasieskolorna ska hållas öppna för elever på introduktionsprogram, elever i behov av särskilt stöd, för praktiska moment och annat som inte kan skjutas på och som inte går att genomföra på distans samt vissa prov. Viktigt att särskilt uppmärksamma situationen för elever på språkintroduktionsprogram, elever med social oro eller trångboddhet, elever med behov av kontakt med lärare eller elever med.

OBS! Prova på-dag inställt!

Pga. rådande omständigheter med Covid-19 ställs det planerade ”Prova på” tillfället den 10/12 in. Vi återkommer med information om nya ”Prova på” tillfällen senare.

Dela den här sidan:

Lämna en Kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*