16 juni 2017

Industrin behöver dig!

Två nya utbildningar som leder dig till säkert jobb: Industriell mätteknik och Verktygstekniker.

Det finns stora behov av fler tekniker med industriell kompetens. Kunskapscompaniet startar nu två utbildningar som leder dig till säkert jobb - Industriell mätteknik och Verktygstekniker blått certifikat.

20 maj 2017

Marcus har hittat rätt med sitt val av utbildning!

YH-utbildning Industriell mätteknik, en utbildning med praktiska inslag och som ger kompetens som företagen efterfrågar. 

 

_______________________________________

YH-utbildning Industriell Mätteknik

Sista ansökningsdag 17 juni  

Utbildningsstart 28 aug i Eskilstuna 

Läs mer på www.kunskapscompaniet.se

 

 

15 maj 2017

Välkommen till Info-träff

Industrin behöver dig!

Just nu finns det ett stort behov av industriell teknisk kompetens ute på företagen.

Vi kör igång utbildningar som ger dig kunskaper för att kunna arbeta som industriell mättekniker eller verktygstekniker med blått certifikat.

 

Kom till vår info-träff så berättar vi mer.

1 juni kl 16 -18 på Köpmangatan 1 i Eskilstuna.

Ingen anmälan krävs!

 

Utbildningsstart är 28 aug i Eskilstuna. Sista ansökningsdag 17 juni 

 

22 februari 2017

Industriell mätteknik i Eskilstuna

En framtidsbransch där behovet av kvalificerad personal inom industriell mätteknik är stort och ökande. Det är ett arbete som erbjuder stor variation och många utvecklingsmöjligheter.

 

Som specialist inom industriell mätteknik har du en nyckelroll inom kvalitetssäkring av industriellt tillverkade produkter. Genom att bereda och utföra kontroll av geometriska produktkrav samt analysera resultatet av kontrollen bidrar du som mättekniker med en kärnkompetens för industrin. 

 

På Kunskapscompaniet har du chansen att utbilda dig för framtiden. 

 

Läs mer om Yrkeshögskoleutbildningen Industriell mätteknik>>

 

Länk till film>>

videobild industriell mtteknik

08 februari 2017

Kunskapscompaniet beviljade att starta två nya yrkeshögskoleutbildningar.

Idag offentliggjorde Yrkeshögskolemyndigheten kommande beviljade utbildningar. Eskilstuna beviljades tre nya utbildningar varav Kunskapscompaniet kommer att starta två.
Industriell mättekniker och Verktygstekniker.


Båda utbildningar ger nyckelkompetens som har hög efterfrågan hos framförallt producerande industri och teknikföretag i regionen och landet i övrigt. Totalt har närmare 50 företag varit inblandade i ansökningarna om att lägga utbildningarna i Eskilstuna.


Vi är givetvis jätteglada att vi fått fortsatt förtroende hos yrkeshögskolemyndigheten. Jag är säker på att vi med det stora antal företag som hurrar på, kommer att erbjuda utbildning på hög nivå och i samklang med efterfrågat arbetskraftsbehov, säger Lars Ollson, Vd på Kunskapscompaniet.


Samtidigt som vi är glada över tilldelningen kommer vi också att utvärdera varför vi inte fick beviljande av Logistikledare, Tågtekniker och produktionstekniker där våra företag vittnar om kommande rekryteringsproblem som kan skada produktionen framöver, fortsätter Lars Ollson.


Med Eskilstunas historia med mycket låg tilldelning är vi mycket nöjda. Detta ger energi för att fortsätta att söka nya utbildningar till Eskilstuna och regionen.
Det är många som är inblandade i en sådan här ansökningsprocess som man vill tacka för hårt jobb som nu fortsätter i att marknadsföra och informera presumtiva studenter, avslutar Lars Ollson.

KONTAKTER:
 
Verktygstekniker
Christer Karlsson, 073-699 51 90
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mättekniker
Hans Sundström, 070-104 37 21,
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.