StodOchMatchningBild4iRadUtanSkugga

Stöd & Matchning

Vill du öka dina chanser att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dig? Hos oss får du vara spontan och helt dig själv, även om du inte riktigt vet vad du vill eller vart du ska. Vi ser dig, lyssnar och börjar där du är.

Dina mål är våra mål!

Söker du jobb eller utbildning?

När du söker jobb får du stöd i dina kontakter med arbetsgivare, hjälp att uppdatera dina ansökningshandlingar och en chans att öva inför intervjuer. Vi har stor erfarenhet av jobbsök, praktik och matchning, är väl insatta i olika yrken/branscher och har ett stort nätverk med företag, som du får ta del av. Om du funderar på att studera finns vår studie- och yrkesvägledare, som hjälper dig att hitta och ansöka till rätt utbildning.
StodOchMatchningSkyltLang

 

Hur fungerar det?

Du träffar våra erfarna handledare (jobbcoacher) som inspirerar och stöttar dig ut i arbete eller studier. Du får också möta vår rutinerade studie- och yrkesvägledare. Vi vet att alla människor är unika. Därför vet vi också hur viktigt det är att utgå ifrån dig och din situation, dina behov och dina mål. Vi går igenom vad du vill och kan, och tillsammans gör vi en planering.

Du träffar sedan din handledare i enskilt samtal en gång per vecka, tillsammans planerar ni löpande in aktiviteter som passar dig. Det ökar möjligheterna att snabbare få ett arbete.

 

Är du osäker på vad du vill jobba med?

Våra handledare stödjer dig i din utveckling. Genom att du får tillgång till vår stora kunskap om arbetsmarknaden, olika branscher och yrken kan du få stöd i att matcha dina personliga egenskaper, behov och mål mot ett yrke eller en utbildning. Vi har stor erfarenhet av studie- och yrkesvägledning.

Du får kontakter med arbetsgivare och företag

Vägen till ett jobb går ofta genom kontakter eller via en praktikplats. Vi är vana att arbeta tillsammans med de lokala företagen och har ett stort nätverk. Alla våra handledare har lång erfarenhet av matchning, praktik och uppsökande jobbjakt.

För vem är Stöd och Matchning?

Tjänsten Stöd och matchning är till för dig som söker jobb eller studier och är inskriven på Arbetsförmedlingen.


Vad får du?

Förutom löftet om ett stort engagemang från alla våra medarbetare, ett personligt bemötande och allt det stöd och den kunskap vi kan ge dig ingår detta i tjänsten:

StodOchMatchningInnehållStoM TonadBakgrundNy i Sverige?

Behöver du stöd på ditt eget språk? Vi har erfarenhet av att stödja dig som är ny i Sverige. Under aktiviteterna får du samtidigt lära dig mer svenska och utveckla ditt språk. Vi kan också erbjuda aktiviteterna helt eller delvis på ditt modersmål eller annat språk som du förstår.

 

Hur ansöker jag om Stöd & Matchning?

Arbetsförmedlingen beslutar om du får tillgång till tjänsten, prata med din handläggare och säg att du är intresserad av Stöd & Matchning. Sedan kan du välja Kunskapscompaniet. När du har valt oss får du ett beslut av Arbetsförmedlingen, där det står när du kan börja. Vi kommer att kontakta dig innan start med mer information.

 

Hur får jag veta mer?

Kontaktuppgifter och adress till de orter vi erbjuder Stöd & matchning på hittar du här nedanför. Vi har även Öppet hus på alla våra orter, kom gärna förbi så kan vi svara på alla frågor direkt.

 

 

knapp ladda ner

Eskilstuna

Kontaktperson: Anneli Tjulstad, tel 070-104 60 00, anneli.tjulstad@kunskapscompaniet.se

Besöksadress:
Köpmangatan 1
633 56 Eskilstuna


Hitta på karta >>

 

Hallstahammar

Kontaktperson: Maria Johansson, tel 076-724 26 32, maria.johansson@kunskapscompaniet.se

Besöksadress:
Hammartorget 7A
734 30 Hallstahammar


Hitta på karta >>

 

Köping

Kontaktperson: Tobias Jirlind, tel 076-724 93 42, 
tobias.jirlind@kunskapscompaniet.se

Besöksadress:

Stora gatan 4 A
731 32 Köping

Hitta på karta >>

 

Stockholm/Nacka

Kontaktperson: Petter Strömberg, tel 073-619 07 02, petter.strömberg@kunskapscompaniet.se

Besöksadress:

Brantvägen 3 (Folkets hus, Fisksätra)
133 42 Saltsjöbaden

Hitta på karta >>


Nyköping

Kontaktperson: Helena Skytt, tel 076-724 93 44,
helena.skytt@kunskapscompaniet.se

Besöksadress:
Tingshusplatsen 2
611 32 Nyköping


Hitta på karta >>

 

Västerås

Kontaktperson: Ulrika Lindberg, tel 070-763 05 86, ulrika.lindberg@kunskapscompaniet.se

Besöksadress:
Stora Gatan 44
722 12 Västerås

Hitta på kartan >>