Välkommen till den lilla skolan med de stora förutsättningarna

kunskapscompaniet


Belägen intill Eskilstunaåns strand ligger skolan insprängd i naturen. Även om den yttre miljön är trivsam är det ändå den inre miljön vi är mest måna om och stolta över. Ända sedan skolan startade har det pratats både inom och utanför om den så kallade "kunskapsandan". Den bara finns där och inspirerar dig som kommer till oss till utveckling och lärande. En skön trivsel får du på köpet!

Kunskapscompaniet Gymnasium är en del av Kunskapscompaniet AB, som startades redan 1993. Vi har alltså precis firat 20 år. Förutom gymnasium erbjuder Kunskapscompaniet även utbildning för vuxna i Eskilstuna, Västerås, Örebro, Enköping, Katrineholm, Nyköping och Köping. I Eskilstuna finns vår Yrkeshögskola som bedriver utbildning inom verktygsteknik och lager- och transportstyrning. Här utbildar vi också olika vuxengrupper inom verkstad och svets, CNC, lokalvård, ekonomi och data etc.

Beslutet att starta gymnasiet togs 2009, när vi såg att det fanns en efterfrågan på gymnasial yrkesutbildning inom bygg i Eskilstuna. Ett år senare, 2010, startade vi även fordonsprogrammet med inriktning transport, efter förfrågan av fordonsbranschens styrande utbildningsorgan TYA.

Kunskapscompaniet Gymnasium är utnämnd till referensskola av Byggnadsindustrins Yrkesnämnd BYN.


Ladda också hem vår broschyr där du kan läsa mer:
Broschyr Kunskapscompaniet Gymnasium (pdf) >>Varför ska du välja att gå på Kunskapscompaniet Gymnasium?

  • För att vi erbjuder en av de bästa gymnasieutbildningarna inom våra branscher.

  • För att vi har kompetenta och engagerade lärare som ser alla elever.

  • För att vi har goda branschkontakter och samarbetar nära med lokala företag inom bygg- och fordonsbranschen.